En stor förväntan inför helgens race som bara innehöll 5 körpass blev till en mindre flopp känsla. STCC som stora arrangörer drog oerhört mycket folk till helgens event men tävlingarna för PCSR kändes som ett race på "nåder". Det gjordes försök till att träna andra bilar som inte var Porsche medlemmar under ett kval. Olycksrisken gjorde att den möjligheten ströks och gruppen kunde återigen fokusera på att det skulle bli både kval och tävling på lika villkor. Precis som klubben alltid värnat om. "Det ser ut som att det blir roligt i alla fall!" var kommentarerna från en av förarna innan kvalet.

Race 1 var spännande in i sista kröken och kommentatorerna gjorde ett fantastiskt bra jobb.

När Race 2 var slut var PCSR deltagarna de sista kvar på Gelleråsen. STCC hade packat ihop delar av eventet redan under lördagen och efter söndagens lunch var fältet nästan gapande tomt. Inga priser till de duktiga förarna som ändå fått tävla och fått betala dyra pengar för helgens få körpass. Inte ens en uppställning på pallen för att mottaga applåder.

En gruppbild lyckades vi i alla fall få till av alla de duktiga förarna men det kändes bra snopet när vi alla åkte därifrån.

Nya tag - bara att glömma och se fram emot Anderstorp som är nästa race.